Byggarbetsplats – Nya Raketskolan

Skolbarn framför den tillfälliga skolanHej! Nu har jag hamnat här på Raketskolan i Kiruna. Jag är och besöker Åk 1. Här går det 66 barn i ettan. Vi har tagit foto på den tillfälliga skolan som barnen går i under detta år. Här har vi samlats ute på skolgården. De har en backe, gungor och annat som de kan leka med under rasterna.

Barnen lät mig följa med och titta på byggandet av den nya skolan. Oj vad stor den ska bli. Barnen längtar till nästa läsår då de ska få börja på Nya Raketskolan. 

 

Här ser ni den nya skolan från framsidan. Jag tror att jag också hade velat se skolan när den blir klar. Men barnen lovade att skicka bilder under byggandet.

Här är jag med barnen i 1A, B, C. Kan ni hitta mig på bilden? Nu reser jag vidare. Hej då!

 

 Här är en länk där ni kan se ritningar till den Nya Raketskolan i Kiruna.

3 reaktion på “Byggarbetsplats – Nya Raketskolan

 1. Vad kul att nallen har gett sig till känna igen! Man började ju nästan att bli nervös att den hade försvunnit. Jag ser fram emot att läsa om besöket i Kiruna.

  Hälsningar
  Cia, en följare av bloggen

  • Jättekul att du följer bloggen! Vi är så stolta över den och gör vårt bästa för att den ska vara intressant för alla intresserade.
   Vi var också jätteglada att höra av nallen igen. Hej då!

 2. Hej alla barn på Raketskolan!
  Vilken fin skola ni kommer till att gå i nästa läsår! Det är jättekul om ni fortsätter att skicka bilder till oss.
  Vad har ni hittat på under jullovet? Åkt skidor och pulka?
  Vi har läst lite om Kiruna. Ni har världens största underjordiska järnmalmsgruva och en rymdstation. Har någon av er besökt något av ställena? Ni kan kanske berätta eller låta någon av era äldre skolkamrater skriva och berätta för oss. Då kan vi lägga era texter under fliken, ”Vi lär oss”.
  Tack för att ni tog hand om nallen! Hej då

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>